Services

Onze diensten


Wat we kunnen doen voor u?


Auto


Autolak is net zo gevoelig als de menselijke huid. Net zo kwetsbaar ook. Vooral voor langdurige blootstelling aan de elementen.

Warmte en kou, regen en wind, fijnstof en niet te vergeten de ultraviolette straling van de zon leiden vroeg of laat tot uitdroging en miniscule breukjes in het lakoppervlak. De lak verliest z'n glans, en uw auto verliest z'n schoonheid.


Maar zover hoeft het niet te komen. Het Swisstec paintprotection systeem gaat onverschrokken de strijd aan met de elementen en beschermt de lak van uw auto tegen alle negatieve invloeden van zon, water en wind. Zelfs de tijd heeft er geen vat op. Swisstec houdt uw auto nieuw. Elke dag weer..


Campers en aanhangwagens


Het Swisstec Paintprotection systeem beschermt de lak van uw camper tegen alle weers- en klimaatinvloeden. De Swisstec Protection basisbehandeling bestaat uit een hoogwaardige verduurzaming van de lak volgens een uniek procédé.

Eerst wordt het lakoppervlak tot diep in de poriën gereinigd wordt. Vervolgens worden de poriën gevuld met een gepatenteerde substantie tot een egaal en massief opperlak ontstaat. Daar overheen wordt ten slotte een toplaag aangebracht, die is samengesteld uit verschillende high tech kunstharsen. Het resultaat is een keihard en diepglanzend oppervlak waaraan vuil zich niet kan hechten.


Swisstec biedt daarnaast optionele behandelingen voor de beschermende reiniging van interieur en bekleding (stof en leer).


Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en de prijzen. Wij zulllen u adviseren bij uw keuze voor de meest geschikte duurzaamheidsbehandeling. De gekozen Swisstec Protection behandeling wordt vervolgens - op een door u gewenst tijdstip en op de locatie van uw voorkeur - uitgevoerd door een van onze mobiele teams.


Swisstec is gespecialiseerd in de reiniging en de bescherming van uw auto, camper, jacht, speedboot én motor. Swisstec, voor alles wat een leven lang mooi en nieuw moet blijven!


Maritiem


Het Swisstec Paintprotection systeem beschermt de lak van uw ship tegen alle weers- en klimaatinvloeden..

De Swisstec Protection basisbehandeling bestaat uit een hoogwaardige verduurzaming van de lak volgens een uniek procédé. Eerst wordt het lakoppervlak tot diep in de poriën gereinigd wordt. Vervolgens worden de poriën gevuld met een gepatenteerde substantie tot een egaal en massief opperlak ontstaat. Daar overheen wordt ten slotte een toplaag aangebracht, die is samengesteld uit verschillende high tech kunstharsen. Het resultaat is een keihard en diepglanzend oppervlak waaraan vuil zich niet kan hechten.


Swisstec biedt daarnaast optionele behandelingen voor de beschermende reiniging van interieur, bekleding (stof en leer), teakdekken, en voor het schoonmaken en verduurzamen van buiskappen van jachten en speedboten.


Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en de prijzen. Wij zulllen u adviseren bij uw keuze voor de meest geschikte duurzaamheidsbehandeling. De gekozen Swisstec Protection behandeling wordt vervolgens - op een door u gewenst tijdstip en op de locatie van uw voorkeur - uitgevoerd door een van onze mobiele teams.


Swisstec is gespecialiseerd in de reiniging en de bescherming van uw auto, camper, jacht, speedboot én motor. Swisstec, voor alles wat een leven lang mooi en nieuw moet blijven!.


Heavy Duty


Cras quis nulla commodo, aliquam lectus sed, blandit augue. Cras ullamcorper bibendum bibendum. Duis tincidunt urna non pretium porta. Nam condimentum vitae ligula vel ornare. Phasellus at semper turpis.

Cras quis nulla cmmodo aliquam lectus blandit augue. Cras ullamcorper bendum bibendum. Duis tincidunt urna non pretium porta. Nam condimentum vitae ligula the vel ornare. Phasellus at semper turpis. Nunc eu tellus tortor. Etiam condenum nislvitae sagittsorci. Donec dignissim nunconec elitan eleifend a dolor venenatis facilisis dolor. In feugiat orcodiose lacnasem.


Adres

 03


STRUBOR BVBA

Industrieweg 122 - Wondelgem

Email: info@swisstec.be

Telephone:+32 (0) 475 615 503


OpeningsurenMaandag tem vrijdag 8.00u - 18.00

Zaterdag 8.00u - 12.00

Zondag gesloten


Quick LinksHome  |  Demonstraties

Services  |  Prijzen

Contact Us 


Copyright © All Rights Reserved - Strubor BVBA