Motor Detailing

EXCLUSIVE MOTOR CARE

MOTOR DETAILING


Ons motor-detailing pakket is een exclusive Swisstec Ceramic Coating ­behandeling voor motoren. De behandeling biedt een duurzame bescherming van de lak en chroomonderdelen van de motor.

#01

BronzeSeries


Standaard al zeer uitgebreid. De auto wordt compleet gereinigd en gepolijst. De lak wordt beschermd door een hoogwaardige wax. Het interieur wordt weer volledig opgefrist en vuil en stofvrij gemaakt.

#02

SilverSeries


Dit is een Swisstec Glass Coating behandeling, een duurzame bescherming van de autolak. De lak wordt volledig behandeld. Indien nodig worden krassen verwijderd. Inclusief lakverzegeling op basis van een Swisstec Glass Coating. 2 jaar garantie.

#03

GoldSeries


Pure Swisstec Ceramic Coating welke een ongeëvenaarde helderheid, glans en bescherming biedt. De lak wordt volledig ­behandeld en daardoor extreem hydrofobisch: extreem vuil- en waterafstotend. De garantie is 6 jaar.

#04

Update Detailing


Correcties op lakschades zoals steenslag en krassen. Het interieur wordt weer vuil- en stofvrij gemaakt. Leder interieur beschadigingen zoals verkleuring of krassen in het leer worden hersteld.

#06

Motor Detailing


Ons motor-detailing pakket is een exclusive Swisstec Ceramic Coating behandeling voor motoren. De behandeling biedt een duurzame bescherming van de lak en chroomonderdelen van de motor. De motor wordt volledig behandeld. Indien nodig (bij gebruikte motoren), worden krassen verwijderd en chromen onderdelen gepolijst. Leren accessoires zoals koffers kunnen ook behandeld worden. De behandeling is inclusief lakverzegeling op basis van een Swisstec Ceramic Coating. De garantie is 3 jaar. Uw motor is met een simpele wasbeurt weer als nieuw.


Deze behandeling is inclusief Swisstec velgenprotectie.


Ook kunnen we lakdelen van beschermfolies voorzien op kwetsbare delen zoals tank, kuipdelen en koffermontage plekken. Voor diverse motoren hebben we beschermpakketten op maat van de lakdelen van de motor zoals tank en kuipdelen.


CONTACT

03


STRUBOR BVBA

Industrieweg 122 - Wondelgem

Email: info@swisstec.be

Telephone:+32 (0) 475 615 503


OPENINGSURENMaandag tem vrijdag 8.00u - 18.00

Zaterdag 8.00u - 12.00

Zondag gesloten


Copyright © All Rights Reserved - Strubor BVBA - 2020